S.nekretnine

it-schulungen.com
 
    Da li je za krajnjeg korisnika važna tehnologija kojom se rješavaju njegovi zahtjevi? Mišljenja smo da nije presudna. Kod nas se u prvom planu nalaze korisnici i njihove potrebe. Tehnologija je samo pomoćno sredstvo pri ostvarivanju korisničkih potreba. No ono što je važno za korisnika je da se ga podupre pri očuvanju njegovih dosadašnjih investicija. Znači da Vaše investicije u tehnologiju i opremu, koje ste izvršili do sada, nisu bile uzaludne. Prilikom kreiranja rješenja za Vaše potrebe maksimalno se prilagodavamo Vašoj postojećoj infrastrukturi. To nas obavezuje da pokrivamo široki spektar tehnologija koje koristimo, ali za Vas to sa zadovoljstvom činimo.  
 

  Diskusije tipa Microsoft da ili ne, Open Source za ili protiv, Windows ili Macintosh, i nas uvijek nanovo zaintrigriraju. No mi koristimo ono što će zasigurno pokriti Vaše potrebe, kao što su slijedeći razvojni alati:
- .NET programski jezici
- 4th Dimension, 4D Server
- Visual Basic
- Visual C++

Ukoliko trebate bazu podataka nudimo Vam:
- Microsoft SQL Server
- MySQL
- PostgreSQL
- 4th Dimension
- Microsoft Access
- FileMaker

Prilikom izrade Vaših internet stranica možemo Vam ponuditi:
- ASP i ASP.NET
- PHP
- Flash
- XML
- podskup mogućnosti Content Management System-a

A vješti smo i u korištenju ostalih alata koji su potrebni za svakodnevni rad naših zadovoljnih korisnika od operativnih sustava (Windows, Macintosh, Linux), preko pomoćnih programa (AntiVirus, ...) do raznih specijalnih rješenja (Adobe,
Macromedia, ...).

Kao što se i sami možete uvjeriti Vi ste nam najvažniji. Tehnologija je samo sredstvo rješavanja Vaših zahtjeva.